promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel tudta felkorbácsolni a szexuális vágyát a gyönyörű modell
Borítókép:  instagram.com/missamberfields
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Formás idomait aztán egy őrületes halloweeni jelmezversenyen is közszemlére tette.

Nem tudni, mi okozta a nemi vágy megcsappanását a szépséges modell, Amber Fields esetében, de a nő szerencsére megtalálta a megoldást erre a bosszantó gondra. Mégpedig egy meglehetősen váratlan helyen.

Az amerikai származású, médiaszemélyiségként és színészként is ismert hölgy az organikus étrend révén hozta helyre a libidóját. Mint azt a követőinek is elárulta, a koronavírus-járvány kirobbanásakor zöldségeket kezdett el termeszteni, amelyeket egyre nagyobb mennyiségben épített be a diétájába.

Mindez pedig azzal a jótékony hatással is járt, hogy Amber kedve visszatért a gyakoribb hancúrozásokhoz. Sőt, most már azt mondja, hogy teljesen megriasztja, miféle ételeket evett korábban, amelyek – egyebek mellett – a nemi vágy csökkenését is eredményezték.

„Most már értem, miért mondják az emberek, hogy a vegánok könnyűvérűek. Valószínűleg a tápanyagban gazdag ételek vezetnek oda, hogy a szexuális vágyuk állandóan a csúcson van”

– filozofálgatott a formás idomú hölgy. És hogy az eddigi eredményekkel mennyire elégedett, azt a Halloween-jelmezével is hangsúlyozni kívánta. Amber egy jelmezversenyen kisördögnek öltözött – vagy inkább vetkőzött, mert a rajta lévő lenge ruha nagy része is csupán festve volt a bőrére.

A hatás annyira élethűre sikeredett, hogy a rajongók jó része elsőre nem is vette észre a turpisságot. Az ördögi szarvacskák és a fekete bugyi volt csak valódi, minden más azonban illúzió, így Amber meglehetősen olcsón megúszta az idei jelmezbált.

„Két órán keresztül festettek, utána pedig színpadra is léptem. A tömeg persze azonnal megőrült”

– árult el egy bennfentes titkot a hölgy, aki ezzel meg is nyerte a jelmezversenyt. Előnyben volt, hiszen mindenki más valódi öltözéket viselt, ő azonban a fifikás ötletével rögtön meghódította a zsűri és a közönség szívét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás