promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz helyen mutogatta a melleit, halálos fenyegetést kapott a szexi orosz modell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira eldurvult a vitája a követőivel, hogy már a hatóságok is vizsgálódni kezdtek.

Oroszországban vallásosabbak az emberek, mint Európa nyugati felén, ezért nem meglepő, ami a közelmúltban történt egy OnlyFans-modellel. Hirtelen ötlettől vezérelve egy ortodox székesegyház előterében villantotta meg a cickóit, ezért a szentségtörésért pedig halálos fenyegetéseket is kapott.

A Lola Bunny művésznevet viselő hölgy elnézést is kért a megbotránkoztató tett miatt. Azzal védekezett, hogy a felvétel már két-három évvel ezelőtt készült, de ezzel persze nem sikerült minden haragosát kiengesztelnie.

A Vaszilij Blazsennij (vagyis Boldog Vazul) nevét viselő székesegyház Moszkva legismertebb egyházi építménye, amely a 16. századból származik. Rettegett Iván cár emeltette, de csak azután kapta mai nevét, hogy ide temették a szent bolondnak tartott Vaszilij Blazsennijt.

Fotó: instagram.com/lola_bunny_fox

Lola Bunny a kifogásolt videón a székesegyház előtt téren álldogál, majd néhány másodperces incselkedés után felemeli a felsőjét, így látni engedi formás melleit. A felvétel az Instagramon kezdett gyors karrierbe, és a modell ezután kapta a gyűlölködő, halálos fenyegetéseket.

A többség elsősorban azért háborgott, mert a hölgy éppen Oroszország legikonikusabb épületét választotta pózolása helyszínéül. Lola Bunny szerint a videót privát célokra készítette, és nem gondolta, hogy egyszer kiszivárog.

De megtörtént, és botrányt keltett vele, most pedig retteghet az életéért, amíg a népharag lecsillapszik. A hölgy addig is megfenyegette a kommentelőit, hogy mindenkinek leírta a nevét, aki a meggyilkolását helyezte kilátásba.

„Hogyan tudtok hitről és szeretetről beszélni, miközben ilyenek ömlenek ki a szátokon? Miféle erkölcsről beszéltek ti?”

– vágott vissza a gyűlölködőknek. A vita végül odáig fajult, hogy Lola Bunny rövid időre kénytelen volt felfüggeszteni az Instagram-fiókját. Időközben az orosz hatóságok is vizsgálódni kezdtek, hogy történt-e bármiféle törvénysértés az ügy során.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás