promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rengeteg meztelenkedés miatt már nem kívánja a szexet a szőke szépség
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férje emiatt engedélyt kapott a kicsapongásra, sőt néha édeshármasra vetemednek.

A 37 éves Monica Huldt gyönyörű nő, hűséges feleség, csupán egy probléma van vele: egy ideje már nem kívánja a szexet. Mivel rendívül megértő is, ezért megengedi 40 éves férjének, Johnnak, hogy mással is lefeküdjön, és ez alighanem megmentette a házasságukat.

Az USA-ban élő hölgynél a frigiditás egyfajta foglalkozási ártalom, hiszen olyan régóta dolgozik már sztriptíztáncosnőként, hogy otthon egyáltalán nincs kedve még a férjét is szórakoztatni. Nem maradt tehát más megoldás, mint az engedélyezett félrelépés.

Monica mindezt nem tartja magára is érvényesnek, ugyanis nemcsak Johnt, de más férfiakat sem képes már megkívánni. A csökkent libidójú, svéd származású szépség szentül hiszi, hogy a bevezetett különleges játékszabályok csak erősebbé teszik a házasságukat.

„Mindig is tudtam, hogy a férjem érdeklődik az édeshármas iránt, de sohasem ültünk le, hogy ezt komolyan megbeszéljük egymással. Svédországban ilyesmiről nem nagyon beszélnek az emberek, de nem is elterjedt ez a gyakorlat”

– mondta Monica, aki a bombázó külseje ellenére is a hagyományos feleségszerepben érzi jól magát. Már csak azért is, mert szigorú katolikus neveltetést kapott, így a szex mindig is tabutéma volt a családjukban. Felnőtt koráig még randizni sem járhatott.

A nő száz százalékig megbízik a férjében, ami jelen esetben azt jelenti, hogy hiába engednek be a kapcsolatukba egy harmadik személyt, ez a házasságukat nem fogja tönkre tenni. Monicának egyébként el sem kell járnia hazulról, hogy a munkáját végezze, hiszen az OnlyFans erotikus oldalon mutogatja a bájait.

Ezzel pedig igen jól keres, gyakran a havi 150 ezer dollár (mintegy 47 millió forint) is összejön neki. Mielőtt online munkára váltott, éjszakánként egy sztriptízbárban dolgozott, és közben teljesen érdektelenné vált számára a szex.

Eleinte tetszett neki, hogy a férfiak bámulják, mára azonban eljutott odáig, hogy a férje érintését sem kívánja. Ez persze kedvezőtlenül hatott a kapcsolatukra, viszont a kicsapongást engedő szabály segítségével sikerült megjavítaniuk a viszonyukat.

Eleinte édeshármassal próbálkoztak, és a videókat feltöltötték az OnlyFans oldalukra, egy ideje azonban már John saját utakon jár. Olyannyira, hogy immár a férjnek is van saját oldala, ahová a más nőkkel való összebújásait tölti fel.

„Nem megy el randizni velük, egyáltalán nem érdekli a dolgok romantikus oldala, kizárólag a testiség. Néha itthon vannak, vagy elmennek egy hotelbe, és igazából jó barátságban vagyok az összes nőjével. Sohasem éreztem fenyegetve magam”

– ismerte el őszintén a feleség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás