promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az összes férfit a képernyő elé szögezte a műsorvezetőnő szexi ruhája
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sophie Monk akár Bond-lány is lehetett volna, és most sem fogta vissza magát.

Daniel Craig visszavonulása óta mindenki azt találgatja, ki lesz a következő James Bond. De legalább ennyire érdekes szokott lenni az is, hogy kit választanak a 007-es ügynök mellé Bond-lánynak. Egy ilyen szerep meg tudja dobni egy-egy színésznő karrierjét.

Sophie Monk ausztrál énekes és színésznő nemrég árulta el, hogy 2012-ben maga is jó eséllyel pályázott a Craig melletti villogásra, de a legjobb négy között végül elvérzett. A Skyfall csinibabája a francia Bérénice Marlohe lett.

A 41 éves Monk egy rádióműsorban büszkélkedett el vele, mennyire közel járt a sokak által vágyott szerepre. Elmondása szerint komolyan tárgyalt a producerekkel, de végül a nála egy évvel idősebb francia kolleginája lett a befutó.

Az ausztrál hölgyet igazából nem rázta meg a visszautasítás, hiszen már arra sem emlékezett pontosan, hogy Daniel Craig vagy Pierce Brosnan partnere lehetett volna.

„Nyilvánvalóan cserben hagytak a színészi képességeim”

– mondta félig-meddig viccelődve, amikor a rádióműsor vezetője arról faggatta, min csúszhatott el a dolog. Monk egyébként abból az apropóból szerepelt a show-ban, hogy ismét a Love Island (Szerelem Sziget) című valóságshow ausztrál változatának házigazdája lett.

A szőke szépség rögtön le is taglózta a közönséget, hiszen a reality szereplőinek bemutatásához olyan öltözéket választott, amitől minden férfinak megindult a nyálelválasztása. A színes szívecskékkel díszített ruciból szinte minden pillanatban kalandozásra akartak indulni a hölgy mellei.

Később aztán egy szolidabbnak tűnő rózsaszín ruhába bújt, amely viszont a combjai megtekintésére kínált páratlan lehetőséget. A férfiaknak egyébként aligha van esélyük a vonzó színész-énekesnőnél, mert a hölgy januárban jegyezte el magát Joshua Gross-szal, akivel már az esküvőt tervezgetik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás