promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott, hogy mi folyik az egyik legelitebb szexklubban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Belépés csak elegáns ruhában, és szinte minden este más tematika szerint épül fel.

Az Egyesült Államokban lévő Snctm a világ elit szexklubjai és éjszakai szórakozóhelyei közé tartozik. 2013-ban alapították a kaliforniai Beverly Hills-ben, és a Tágra zárt szemek című film szolgált inspirációjául.

Nem lehet csak úgy beugrani egy italra vagy egy kis bámészkodásra, hanem kérni kell a tagfelvételt, mégpedig szabályos jelentkezési lap és igazolványkép benyújtásával. A tagsági díj évi 60 ezer font, vagyis 25 millió forint. Az Snctm (amely a latin sanctum szó magánhangzók nélküli változata, és háborítatlan helyet jelent) öltönyös partik helyszíne, ahol kötelező dresszkód van érvényben.

Fotó: Profimedia

Az elit klub rendezvényeit olyan hírességek látogatják, mint a manapság egyre szabadosabbá váló Gwyneth Paltrow, de a hely a férfiaknak természetesen több látnivalót kínál, mint a hölgyeknek.

Nemrég az egyik rendszeres fellépő titkokat szivárogtatott ki arról, mi folyik a zárt ajtók mögött. A vendégek odabent egy másik világba csöppennek, ahol lényegében minden nap másképp történnek a dolgok.

Az esték tematizáltak, vagyis mindig más-más motívum köré építik fel őket. A bizalmas információkat kikotyogó, névtelenségbe burkolózó alkalmazott szerint az ő legdurvább fellépése az volt, amikor „feláldozták” egy Shibari mesternek.

„Meztelenül kötöztek ki, ezzel kezdődött az átalakulásom. Ezután egy kötélen lógattak a közönség fölé. Az előadásban a művészet ötvöződött az erotikával”

– adott ízelítőt a benti perverz játékokból. Bár a performanszok mindegyike szexuálisan túlfűtött, a szereplők és a közönség részéről is szükséges a beleegyezés, erőszakról, kínos helyzetbe hozásról tehát szó sincs.

„Az Snctm kulcsszava a beleegyezés. Ez egyfajta aranyszabály, amely folyamatosan érvényben van nálunk. Mindig kérünk és kérdezünk, mielőtt érintünk. Bárkit, aki megsérti ezt, a biztonságiak rögtön eltávolítanak, és a klubból is kitiltanak”

– erősítette meg mindezt a hely szóvivője is. Az Snctm közönségét egyébként nem a híresekkel és gazdagokkal való találkozás lehetősége vonzza, hanem az, hogy ott közösségben élhetik ki szexuális fantáziáikat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás