promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior felesége nem bírta tovább, a kamerák előtt sírta el magát – videó
Borítókép:  Körtvélyessy Kinga / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyerő páros legutóbbi adásában olyat mondtak a lányok L.L. Junior feleségének, hogy szinte rögtön elsírta magát.

Tegnap este parázs vita rázta meg az RTL Klubon futó Nyerő páros című celebvetélkedő villájának falait, hiszen L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga, illetve Molnár Guszti hitvese, Fazekas Vivi nagyon egymásnak estek az egyik játék miatt. Közöttük szinte a műsor kezdete óta tapintható a feszültség, és talán pontosan emiatt volt olyan megható az a jelenet, ami később lezajlott közöttük.

A tegnap esti adásban a lányok külön vonultak, és elkezdtek őszintén beszélgetni az önbizalomról, majd Pataki Zita azt találta ki, hogy mindannyian dicsérjék meg az érezhetően komplexusokkal küzdő Körtvélyessy Kingát – és ugyan ő ezt nagyon ellenezte, de nem volt választása.

Pataki Zita elmondta L.L. Junior feleségének, hogy gyönyörűnek tartja őt; majd Kamarás Norbi párja, Kármán Odett jött, aki szerint csodaszép mosolya van; ezek után pedig Fazekas Vivi sokkolt mindenkit azzal, hogy csodálatos embernek, illetve csodálatos nőnek nevezte, főleg 9 hónappal szülés után – Körtvélyessy Kinga először nagyon zavarban volt, majd elsírta magát a felé áramló kedvesség hallatán.

Kifejezetten különleges pillanatnak lehettek szemtanúi a Nyerő páros nézői, hiszen L.L. Junior szerelmén látni lehetett, hogy tényleg elképesztően jól estek neki a dicséretek, amik telibe találták a lelkét, ezért már ő sem bírta ki könnyek nélkül, akármennyire is próbálja magát annyira keménynek mutatni a műsorban.

Itt lehet megnézni a megható jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás