Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hódi Pamela kiakadt Berki Mazsira, botrány az RTL Klub műsorai körül

Hódi Pamela kiakadt Berki Mazsira, botrány az RTL Klub műsorai körül

Színes

Hódi Pamela kiakadt Berki Mazsira, botrány az RTL Klub műsorai körül

Színes

Promotions 14:14

Miközben Hódi Pamela Berki Mazsi miatt dühöngött, csalással vádolták meg az RTL Klub műsorát. Ráadásul Baukó Éva A Konyhafőnök VIP győztesét is elárulta, és komoly változás történt a Gmail-nél is. Heti hírösszefoglalónkban megmutatjuk, mi érdekelte a leginkább az olvasókat.

Hódi Pamelánál betelt a pohár. Berki Mazsi ugyanis néhány napja kitett egy posztot a közösségi oldalára, ami tovább növelte a feszültséget a két nő között.

Igazán vadító képet tett közzé Nádai Anikó. A csinos műsorvezető az ágyából üzent a követőinek, amire még Szabó Zsófi is reagált.

Baukó Éva a Survivor és a Nyerő páros után most nyilvánosságra hozta, ki nyeri meg A Konyhafőnök VIP új évadát, ami még el sem indult.

A hosszúhétvégén véget ért az Álarcos énekes 3. évada, amihez olyan jelenet került ki, amit senki sem láthatott a TV-ben. Nem véletlenül.

Ugyancsak rengeteg olvasót érdekelt, hogy a nézők csalással vádolták meg az Álarcos énekest, ugyanis olyat láttak a fináléban, ami miatt sokan felháborodtak. Az RTL Klub portálunknak reagált a vádakra.

A napokban komoly változás történt a Gmail azon funkciójában, amit a felhasználók naponta többször is használnak.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria