promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Jó kis karosszériája van” – Gáspár Zsolt teljesen odavan Kelemen Annáért
Borítókép:  Gáspár Zsolt / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Zsolt Kelemen Annával szerepel az Activityben, és úgy tűnik, hogy a Farm VIP műsorvezetőjének nagyon bejön a csinos Playmate.

Gáspár Zsolt volt a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorának vendége, ahol mesélt a Győzikével való kapcsolatáról, a közös családi vállalkozásukról, illetve arról is, hogy milyen volt Kelemen Annával szerepelni az Ábel Anita által vezetett Activityben – és úgy tűnik, hogy Gáspár Zsolt rendesen rákattant Annácskára, hiszen rögtön felcsillant a szeme, mikor szóba került.

„Nagyon komoly. Jól össze van rakva. Jó kis karosszériája van neki. Egy kicsit elmennék vele fürdeni. De semmi kárt nem csinálnék vele, csak fürdenék. Megtanítana úszni, mert nem tudok úszni 5 éves koromtól”

– mondta Gáspár Zsolt Kelemen Annáról.

Nemrég a velük együtt Activityző Pumped Gabo is elárulta, hogy nagyon bejön neki Annácska, és bánja már, hogy nem mozdult rá, hiszen elmondása szerint még a vibrálás is megvolt közöttük – szóval ezek alapján nemcsak őt, de Gáspár Zsoltot is az ujja köré csavarta a bevállalós híresség, aki még attól sem fél, hogy időnként pucér képeket rakjon ki magáról.

Itt lehet megnézni a Gáspár Zsoltot az Ébredj velünkben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás