Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Átverés volt Berki Krisztiánék élő szülése? Hány milliót kaszáltak kislányuk születésével?

Átverés volt Berki Krisztiánék élő szülése? Hány milliót kaszáltak kislányuk születésével?

Színes

Átverés volt Berki Krisztiánék élő szülése? Hány milliót kaszáltak kislányuk születésével?

Színes

Helmeczi Benjamin 16:16

Sokak szerint Berki Krisztiánék mindenkit átvertek az élő közvetítéssel, és egy előre felvett videón mutatták meg a szülést. Ezen kívül mindenkit az a kérdés foglalkoztat, hogy a házaspár vajon hány milliót kaszált a baba mozival.

A Promotions.hu is beszámolt róla, hogy mára virradóra megszületett Berki Krisztián és Mazsi közös gyermeke, a kis Emma, akinek világra jövetelét élőben is nézhette, aki befizetett 1490 forintot. Az értékesítés pedig összességében jól sikerült, hiszen az ingyenes vajúdás után is egész sokan maradtak, hogy a szülés pillanatait is lássák.

Amellett, hogy sokan osztoznak a házaspár örömében, mindenki arra kíváncsi, hogy vajon mennyi pénzt kerestek Berkiék a szüléssel.

Ha hihetünk a meg nem erősített, körülbelüli adatoknak, akkor 1500-an fizettek a baba moziért, ami azt jelenti, hogy 2 millió 235 ezer forintot hozott újszülött gyermekük a családi kasszába. Bár ez az összeg jóval magasabb is lehet, a TV2 számításai szerint csaknem 50 millió landolt Berki zsebében.

Egyesek viszont úgy érzik, átverték őket, ugyanis a kommentelők közül többen is figyelmesek lettek olyan gyanús apróságokra az élő közvetítés alatt, ami azt bizonyíthatja, hogy Berkiék egy előre felvett videón adták el a szülést.

„Kb. 1500-an fizettek az élőért, szóval kb 2 000 000 Ft-ot adtak nekik az emberek egy olyan közvetítés miatt, ami tegnap lett felvéve (fény az ablakon át a végén, és a CTG-készüléken nov. 3. dátum...)”

- írta az egyik kommentelő, akinek azóta eltűnt a hozzászólása.

Viszont nem ő volt az egyetlen, akinek gyanús volt az egész közvetítés:

„Ráadásul mikor kiemelték a babát, akkor mondta a szülészorvos, hogy 5 óra 3 perc”

Ez az időpont azért sem stimmelne, mert az élő közvetítés idővonala szerint Emmának éjfél után pár perccel kellett megszületnie.

Volt, aki még azt is kiszúrta, hogy bár a szülés elvileg késő este zajlott, mégis jól láthatóan napfény szűrődik be a szülőszoba ablakain.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria