promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban született meg Berkiék kislánya - Magyarország olyat láthatott, amire még nem volt példa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A boldog apa, Berki Krisztián örömkönnyekkel küszködve köszöntötte a kis jövevényt.

A Teleport című oldalon élőben közvetítették, ahogy megszületett a legkisebb Berki, Berki Krisztián és Berki Mazsi első közös gyermeke. A médiatörténeti pillanatot több ezren nézhették élő egyenes adásban, a világrajövetel megtekintéséért amúgy 1 490 forintot kelle fizetniük a nézőknek. A "műsor" már korábban eldindult a vajúdást is élő egyenes adásban lehetett nézni az oldalon.

Ezt még ingyenesen.

Az embereket nagyon megosztotta a páros döntése, hogy pénzért fogják közvetíteni életük egyik legfontosabb pillanatát, kislányuk világrajövetelét. Berki Mazsi és Berki Krisztián oldalára záporoztak a kommentek az ügyben, sokan kemény véleméynt fogalmaztak meg a döntéssel kapcsolatban.

Berki amúgy korábban a Borsnak úgy magyarázta a döntést:

"Azonban pontosan azért, hogy a rosszindulatú, keserű trollokat ki tudjuk zárni, ezért magán a világrajövetelen már csak azok a kedves rajongóink és követőink vehetnek részt, akik a jelképes 1490 forintos összeget befizetik"

Rendhagyó műsor keretei között pénteken pár perccel éjfél után megszületett Berkiék kislánya. Berki Emma 3200 grammal és 56 centiméterrel született. A kamera mutatta a kislány első perceit is, amelyet édesapja mellkasán töltött.

A boldog apa, Berki Krisztián örömkönnyekkel küszködve köszöntötte a kis jövevényt:

"Jó, hogy itt vagy! Jó, hogy velünk vagy! Jó, hogy jöttél!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás