promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha! Elizabeth Taylor két amerikai elnökkel is ágyba bújt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyikkel szinte még gyerekként, a másikkal pedig édeshármas keretében.

Amikor a kikapós színésznőket listázzák, általában Marilyn Monroe kerül az élre, akinek egyszer igazán nagy hal akadt a horgára, hiszen John F. Kennedy amerikai elnök szeretője is volt. Kevesebb szó esik Elizabeth Taylorról, pedig ő két prezidenttel is ágyba bújt.

A hollywoodi színésznő gyakran hangoztatta, hogy csak azzal a hét férfival feküdt le, akikkel össze is házasodott. Később aztán kiderült, hogy ez erős csúsztatás, a filmcsillag ugyanis több férfi kollégájának, sőt két későbbi elnöknek is beadta a derekát.

Liz Taylor 12 évesen vesztette el a szüzességét, mégpedig azzal a John Derekkel, aki később színész-rendezőként szintén a filmiparban találta meg a boldogulását. Az akkor 18 éves fiú indította el később negyedik felesége, Bo Derek karrierjét.

Liz Taylor igazi nagy szerelme Richard Burton volt, akivel a Kleopátra című kosztümös film 1963-as forgatásán gabalyodott össze. Kétszer is feleségül ment a színészhez, annak ellenére, hogy a férfi két kapura játszott. Burton saját bevallása szerint olyan nagyságok szereposztó díványait is kipróbálta, mint Laurence Olivier, John Gielgud és Noel Coward.

A második világháború kirobbanásakor Liz Taylor még csak 7 éves volt, de máris elkezdhette színészi karrierjét, hiszen családja éppen akkor költözött Los Angelesbe. Testileg mindig is sokkal érettebbnek nézett ki a koránál, ezért az idősebb kollégái gyakran kipécézték maguknak.

Így történt, hogy a lány 15 évesen az akkor 36 éves Ronald Reagan lakosztályába is eljutott, hogy egy filmszerepről beszélgessenek. A férfi 1981 és 1989 között az Egyesült Államok elnökeként szolgált. Reagan a viszony idején nős volt, a színésznő Jane Wyman volt a felesége.

„Látszott rajta, hogy kíván engem, de vonakodott megtenni az első lépést. Szóval én lettem az agresszor, Oscar-díjas alakítást nyújtottam Lolita szerepében. A heves előjáték után végül a hálószobában kötöttünk ki”

– idézte fel egyszer a történteket a színésznő a barátainak. A következő politikai áldozata pedig John F. Kennedy lett, akit már 7 évesen megismert Londonban. A nála 15 évvel idősebb férfi akkor persze még nem kezdett ki vele, de később újra találkoztak.

Mégpedig a színész Robert Stack úszómedencéjében, és az akkor már szenátorként politizáló Kennedy rávette a lányt, hogy mártózzon meg vele a vízben. Végül a lubickolásból édeshármas lett a házigazda bevonásával, sőt a színésznő a következő évben ugyanilyen afférba bonyolódott Marlon Brando és Montgomery Clift társaságában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás