promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehet már a válásról beszélt a Kowalsky meg a Vega frontembere, aki egy fiatal anyukáért hagyta el a feleségét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balázs Gyula „Kowalsky” állítólag már el is költözött otthonról.

Kowalsky és a felesége, Valéria már 2003 óta együtt vannak, de előtte is ismerték egymást. Az idő alatt nagycsaláddá nőtték ki magukat, mivel négy közös gyerekük van: három fiú és egy kislány.

A nyilvánosság előtt mindig azt mutatták, hogy minden rendben van, de közben a háttérben kezdtek előjönni a problémák. A sztárvilágban sokszor tapasztalhatunk ilyet, és a médiában már csak az látjuk, hogy a két személy, akit álompárnak gondoltunk szakított.

A dolog még most is titokban lenne, ha egy olvasó nem hívja fel a Bors figyelmét arra, hogy a Kowalsky meg a Vega frontemberének a házassága gyakorlatilag tönkrement. A levélben még azt is leírta az illető, hogy az énekes a feleségét és a négy gyermekét egy 25 éves, kétgyermekes nőért hagyta el.

Valószínűleg nem csak fellángolásról van szó, ha Kowalsky képes így hátrahagyni a családját, de azért már volt erre is példa.

„Gyerekeimre való tekintettel még nem publikus az információ, de elindultak bizonyos folyamatok...”

- mondta a lapnak az énekes. Előfordulhat, hogy itt már a válásra gondol?

A Borsnak Kowalsky felesége is megerősítette, hogy a párja egy fiatalabb nő kedvéért hagyta el őt.

„Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenész-életért. Kowa régi zenekarát, a Black Out-ot sem szerettem igazán soha. A „régi Kowa” még vonattal járt le hozzám udvarolni”

- tette hozzá Valéria.

Az ügy jelenleg komoly, mert a zenész már el is költözött otthonról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás