promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy milliomos berágott a bankjára, és az összes megtakarítását kivette – készpénzben!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen pitiáner dolog miatt kezdett el hisztériázni, de képtelen volt lecsillapodni.

Egy kínai milliomos képtelen volt uralkodni az idegein, amikor a bankja biztonsági őre maszkviselésre kérte meg. A férfi úgy dühbe gurult a természetesnek tartható felszólítás miatt, hogy rögtön kivette az össze megtakarítását.

Hogy még jobban kitoljon a Bank of Shanghai alkalmazottaival, a pénzét bankjegyekben kérte, ráadásul volt annyira piti, hogy a kifizetés után az összes papírbankót egyesével ellenőriztette. Nagyjából 5 millió jüan – mintegy 243 millió forint – esetében ez nem volt könnyű feladat (képek itt).

Ez a milliomosnak nem a teljes megtakarítása volt, az 5 millió jüan az az értékhatár, amelyet egy nap kifizethet a bank készpénzben. A férfi viszont nem csillapodott le, hanem elhatározta, hogy mindennap visszatér, és 5 milliónként kiveszi az összes pénzét. Persze, minden esetben az alkalmazottaknak meg kellett számolniuk a bankjegyeket.

A degeszre tömött aktatáskákkal szaladgáló panaszos is megszólalt az ügyben, és azt rótta a pénzintézmény szemére, hogy soha, sehol nem találkozott még ennyire rossz bánásmóddal. Közben azzal is eldicsekedett, hogy több tízmilliója volt a számláján, tehát jó sokszor kellett fordulnia.

A szép summát aztán egy másik bankban helyezte el, ahol most alighanem attól rettegnek, nehogy csúnyán nézzenek az érzékeny ügyfélre. Egyébként fotók is készültek a milliomos akciójáról, aki a 100 jüanos címletekben kifizetett 5 milliót (ez 50 ezer darab bankót jelent alkalmanként) szépen bepakolta a Rolls-Royce luxusautója csomagtartójába.

A férfi alaposan megdolgoztatta egykori bankja alkalmazottait, hiszen két személynek napi több órájába került, mire végzett egy-egy 5 milliós tétel átszámolásával. A pénzintézmény természetesen meg van győződve arról, hogy egyetlen munkatársuk sem vétett a viselkedési szabályok ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás