promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minimálbérért dolgoztatták ezt a szépséget – de mit kellett tennie érte?
Borítókép:  instagram.com/katharinamazepa
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Miss Vienna ma már dollármilliókkal és értékes ingatlanokkal rendelkezik.

A 26 éves, osztrák származású Katharina Mazepa (akit 2014-ben Bécs szépévé is választottak) élete álomszerűnek tűnhet egy kívülálló számára. De neki sem volt mindig fenékig tejfel az élet, sokat kellett küzdenie a feljutáshoz.

Nemrég megszerezte az első dollármillióját, vett három lakást, és most úgy érzi, sokkal messzebbre jutott, mint azt valaha gondolta volna. Mindezért persze hálás a sorsnak, de nem veszi természetesnek, hogy ezután mindig mindene meglesz.

Pár éve még egy Forever 21 üzletben dolgozott, ahol minimálbérért ruhákat hajtogatott. Fél évig robotolt így, majd modellkarrierbe kezdett, és onnantól rakétasebességgel emelkedett a magasba.

„Amikor a ruhaüzletben dolgoztam, gyakran ránéztem a hirdetőtáblákra, amelyeken gyönyörű modellek szerepeltek. Néhány hónapja aztán velem is megtörtént a csoda, Miamiban léptem a kifutóra, és éppen a Forever 21 kollekcióját kellett bemutatnom”

– áradozott az osztrák szépség. Úgy vélte, hogy a boltban a mostaninál sokkal nehezebb munkája volt. Viszont megtanulta a pénz és az idő értékét, hiszen óránként mindössze 8 eurót (2500 forintot) kapott a hajtogatásért.

Ekkor határozta el, hogy inkább lép egy merészet, és a modellpálya felé orientálódik. Sok hullámvölgyön kellett átjutnia, ráadásul eleinte a családja sem támogatta döntésében. A szülei úgy gondolták, hogy valami stabilabb és elérhetőbb állást kellene találnia.

„18 éves koromban aztán bécsi szépségkirálynő, Miss Vienna lettem, és onnantól vettem sokkal komolyabban a modellkedést. Nemzetközivé váltam, egy darabig Szingapúrban éltem, aztán Barcelonában, Münchenben, Olaszországban és Dél-Afrikában”

– sorolta Katharina az eddigi fontosabb állomáshelyeit. Az álma az volt, hogy az Egyesült Államokban tudjon gyökeret verni, de a globális járvány és a lezárások ideiglenesen meghiúsították a tervét. A közösségi médiában viszont ki tudta teljesíteni karrierjét.

Az Instagramon 1,6 millió követőt szerzett, az OnlyFans erotikus oldalra is regisztrált, és a rajongói segítségével kaparta össze az első dollármillióját. A bécsi egyetemen közben diplomát szerzett, és ma már egyre többet tartózkodik Miamiban is. A férje egy amerikai diplomata lett, akivel Bécsben ismerkedett össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás