promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Reszkessetek betörők-filmek sztárja, Macaulay Culkin elképesztően dögös barátnője - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

2017-ben jöttek össze a "fiatalok".

Macaulay Culkin-t minden magyar ismeri, szinte nincs olyan év, hogy ne találkoznánk vele a tévében, ha nem máskor, hát karácsonykor, a Reszkessetek, betörők! című filmek kapcsán. Az első két mű mestermunka, szinte nem is érti az ember, hogy a rá következő filmeket miért kellett elkészíteni.

Friss hír, hogy jön egy újabb Reszkessetek, betörők!-film, amely a trailer alapján megint csak arra lesz jó, hogy elmondhassuk, ezt sem kellett volna. De nézzétek meg, és győződjetek meg saját szemetekkel:

A nagysikerű filmek főszereplője, Culkin sokáig kereste saját magát, és később főleg botrányairól volt híres, a kopéarcú angyal, akinek már az édesapja is híres színész volt, Kit Culkin ugyanius a Broadway-en nagy karriert futott be.

Culkin magánélete sem volt éppen zűrök nélküli, kábítószer-birtoklásért letartóztatták 2004-ben, majd egy óriási összegű óvadék után kiengedték. 2002-től Mila Kunisszal randizgatott sokáig, a pletykák szerint már a házasságot tervezgtték, végül szakítottak.

Culkin 2017-től randizgat Brenda Song-gal, aki színtén színész, többek között a Disney Channel egyik legnépszerűbb sorozatában, a Zack és Cody életéből ismerhetjük őt. A pár egyelőre nem házasodott össze, áprilisban született meg első gyerekük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás