promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stephen King elmesélte a hátborzongató esetet, mikor találkozott egy igazi szellemmel
Borítókép:  Stephen King / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A horror mestere, Stephen King a valóságban is megtapasztalta, hogy milyen vérfagyasztó élmény egy kísértettel egy helyiségben lenni.

Stephen King az utóbbi évtizedekben olyan rémséges alkotásokkal ajándékozta meg a borzongásra vágyókat, mint például a Ragyogás, Az, Kedvencek temetője vagy a Carrie, de még hosszasan sorolhatnánk. A világhírű író olyan zseniális fantáziával rendelkezik, hogy tényleg képes mindenből horror történetet kovácsolni – de vannak olyan félelmetes dolgok is, amiket a saját bőrén tapasztalt meg.

Stephen King elárulta, hogy egyszer találkozott egy igazi szellemmel. Elmondása szerint éppen egy adománygyűjtő eseményen volt a feleségével, mikor hazafelé készülve felment a szobába, ahova a kabátokat helyezték egy nagy kupacba, és elkezdte keresni a sajátjaikat. Ekkor pillantott meg a szeme sarkából egy kék öltönyben lévő kopasz férfit, majd mikor rendesen oda nézett, már nem volt ott.

Az író úgy gondolja, hogy kétségtelenül egy kísértetről lehetett szó, hiszen végig figyelte őt, és csak akkor tűnt el, mikor ténylegesen ráfókuszált. Stephen King azt mondta, hogy teljesen ártalmatlan volt a találkozás, így szerencsére nem kellett olyasmit átélnie, mint amit a karakterei szoktak bármelyik könyvében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás