promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi hatalmas arcával van tele a város: „Erre most büszke vagyok” – fotó
Borítókép:  Szabó Zsófi / youtube.com/Mozi Star (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg embert meglepett most Szabó Zsófi, ugyanis városszerte óriásplakátokon láthatjuk az arcát, ő pedig nagyon büszke erre.

Az utóbbi hetekben szinte még a csapból is Szabó Zsófi szerelmi élete folyt, hiszen rengeteg embert érdekel, hogy vajon Fluor Tomi hódítja meg a szívét, vagy Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup – és egyelőre úgy tűnik, hogy utóbbi áll „nyerésre”, ugyanis nemrég megjelent pár sokat sejtető lesifotó, amik alapján Shane Tusup és Szabó Zsófi elég közel kerültek egymáshoz.

Most kivételesen nem Szabó Zsófi titokzatos és sokak számára izgalmas szívügyeivel foglalkozunk, hanem azzal, hogy az Álarcos énekes nyomozójának arca óriásplakátokon díszeleg a városban, amire nagyon büszke.

„Megújulni tudni kell! Budapesten, 6 helyszínen találkozhattok ezekkel az èpülethálókkal! Erre most büszke vagyok”

– írta Szabó Zsófi a képhez, amin az egyik hatalmas reklámja látható.

Az biztos, hogy ez tényleg egy olyan megtiszteltetés, ami csak kevés magyar celebnek adatik meg, így a műsorvezető valóban büszke lehet magára – bár ezek után felmerülhet a kérdés, hogy vajon hogy érzik magukat azok az emberek, akiket Szabó Zsófi esetleg kikosarazott (akár Shane Tusup miatt), most meg a villamosra várva az ő arcát látják meg egy épület falán.

Íme Szabó Zsófi óriásplakátja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás