promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva a földbe tiporta Hódi Pamelát: „Annyi teljesítménye sincs a médiában mint nekem!”
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva most Hódi Pamelának ment neki, és kicsit sem kímélte az ország egyik legismertebb influenszerét.

A Való Világ egykori dobogós versenyzője, Baukó Éva az utóbbi években már a fél magyar sztárvilágot elküldte melegebb éghajlatra, legutóbb pedig az influenszereknek szólt be, hiszen „álszent r*bancok”-nak nevezte őket. Ez persze nem igazán tetszett egyeseknek, így voltak, akik elég keményen beleálltak a botrányhősnőbe.

„1 a baj ezek az emberek tettek le valamit az asztalra,de te semmit ugy hogy hiaba .......! Hodinak commentalsz a kepei ala itt mocskolod! 2 gyerekes anyat nevezel alszentnek? Melleted nem al meg 1 ferfi 1 hetig?”

– írta Baukó Évának az egyik kommentelő, aki védelmébe vette Berki Krisztián első gyermekének több mint 600 ezer követővel rendelkező influenszer édesanyját, Hódi Pamelát.

Természetesen nem kell félteni Baukó Évát, hiszen hamar jött a mindent elsöprő válasza Hódi Pamelával kapcsolatban, ráadásul a tőle megszokott kegyetlen őszinteséggel, aminek nincs párja az országban (egyedül talán Puzsér Róbert az, aki képes ehhez hasonló erővel lecsapni a hazai celebekre):

„Ő mit tett le az asztalra? Ja, hogy szült 2 gyereket 2 férfinek bravó! Meg annyi teljesítménye sincs a médiában mint nekem! Az, hogy ennyi követője lett Berkinek köszönheti meg utana a brandjének...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás