promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megváltozott az Amerikai pite-filmek vörös csajozógépe, a Sherminátor - fotók
Borítókép:  ©Universal Pictures/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chris Owen tényleg szívtipró lett? Egy Amerikai pitébe ojtott Dr. Strange?​

Az Amerikai pite-filmek egyik leginkább ikonikus mellékszereplője volt, a zsebretettkezű, szeplős, vöröshajú srác, akit a többiek általában kigyúnyoltak, ő erre azonban hódításokkal válaszolt. Ő volt a Sherminátor, aki a többiekhez képest kisebb hatékonysággal vadászta a csajokat.

Chris Owen aztán az Amerikai pite-filmek kánonján kívüli Amerikai pite-filmekben is feltűnt, A zenetáborban című epizódban ő alakítja például az iskolaigazgatót, aki szépen kioktatja Stiffler kisöccsét a bátja viselkedését illetően.

Chris Owen később is szerepelt filmekben, az egyik legismertebb mozi, amelyben feltűnt, az a Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Októberi égbolt volt 1999-ben. Később többször szerepelt a Gyilkos elmék című filmsorozatban is, ám színészi karrierje nem úgy alakult, ahogy arra számított. 2014-ben például a New York Daily News arról számolt be, hogy egy sushibárban dolgozik pincérként.

Chris Owen megtalálható az Instagram-on is, ahová rendszeresen posztol fotókat is magáról, illetve kedvenc corgijáról. Van olyan képe, amelyen kifejezetetn hasonlít Benedict Cumberbatch-re, azaz Dr. Strange-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás