Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy Kata egy forró csókkal mutatta meg a világnak az új szerelmét – fotó

Nagy Kata egy forró csókkal mutatta meg a világnak az új szerelmét – fotó

Színes

Nagy Kata egy forró csókkal mutatta meg a világnak az új szerelmét – fotó

Színes

Baranyecz János 10:50

A Jóban Rosszban színésznője, Nagy Kata az új pasiját is elvitte egy eseményre, ahol az első nyilvános csók is elcsattant közöttük.

A TV2-n futó Jóban Rosszban című sorozat Dr. Kincses Patríciájaként ismert Nagy Kata nagyon meglepte az embereket, mikor pár hónapja elárulta, hogy fél évvel az esküvője előtt felbontotta a jegyességét akkori párjával, akivel már 7 éve voltak együtt. A színésznő úgy érezte, hogy nem ő az igazi számára, de most minden jel arra utal, hogy végre rátalált a szerelem.

Nagy Kata nemrég részt vett a Venom 2. – Vérontó című film díszvetítésén, amire az új párját is magával vitte, és állítólag csak úgy izzott köztük a levegő – sőt, még az első nyilvános csókjukat is megejtették, így mindenki láthatta, hogy milyen boldogok együtt.

A híresség még augusztusban rakta ki az első közös, Tenerifén készült fotót a titokzatos új pasijával, akit eddig nem sűrűn mutatott meg a követőinek, illetve még a neve sem derült ki – de ettől függetlenül úgy tűnik, hogy tényleg nagyon jól érzik magukat együtt, szóval Nagy Katának szerencsére sikerült tovább lépnie az előző „csalódáson”.

Íme az első nyilvános csók:


Fotó: Promotions.hu / Trenka Attila

Borítókép: Nagy Kata és a párja / Promotions.hu / Trenka Attila