promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tetőn ragadt tarantula miatt riasztották az állatvédőket, majd jött a nagy meglepetés!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az állatvédők minden erejükkel próbáltak megmenteni egy tetőn ragadt tarantulát, de végül nem az történt, amire számítottak.

Egy kaliforniai állatbarát hétvégén arra lett figyelmes, hogy az egyik ház tetején ott van magányosan és védtelenül egy hatalmas tarantula. Szerencsére nem ijedt meg a látványtól, hanem rögtön segíteni akart, ezért felhívta aggódva az állatmentőket, hogy mentsék meg a bajba jutott óriáspókot, amíg még nem késő.

Az állatmentők hamar kiértek a helyszínre, ahol egy létra segítségével sikerült feljutniuk a tarantulához a tetőre, de végül hatalmas meglepetés érte őket: amikor megközelítették az óriáspókot, akkor vették észre, hogy csupán egy ott hagyott halloweeni dekorációról van szó, semmi másról.

Mindenki jót nevetett az eseten, és biztos, ami biztos alapon egy műanyag dobozba zárták a „fenevadat”, nehogy további galibát okozzon azoknak, akik véletlenül észreveszik a tetőn – azt pedig muszáj hozzátenni, hogy a telefonáló nagyon jól járt el, hiszen megvolt rá az esély, hogy tényleg egy élő állatról van szó, ami életveszélyben van.

Íme a tetőn ragadt dekoráció:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás