promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Puskás Petivel? Az édesanyja egyből elsírta magát, amint meglátta őt! – videó
Borítókép:  Puskás Peti / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puskás Peti és Dallos Bogi voltak tegnap este az Életünk története szereplői, ahol olyan jól sikerült 84 évesre maszkírozni az énekest, hogy az édesanyja meg is könnyezte a látványt.

Elindult az RTL Klubon Friderikusz Sándor Életünk története című műsorának harmadik évada, ráadásul nem akárkik voltak az első rész szereplői, hiszen az idén nyáron összeházasodott Puskás Peti és Dallos Bogi vállalták, hogy szembe néznek a jövővel, és a saját múlandóságukkal – mivel a műsorban több évtizeddel idősebbre maszkírozták őket.

Az adásban volt egy olyan jelenet, amiben az 50 évvel öregebbnek tűnő Puskás Peti és Dallos Bogi megmutatták magukat a szüleiknek, az énekes édesanyja pedig annyira meghatódott a látványtól, hogy rögtön elsírta magát, hiszen alap esetben egy anyukának nem adatik meg, hogy ilyen idősen lássa a gyermekét.

Rendkívül szívszorító volt látni, hogy Puskás Peti édesanyját mennyire megérinti a 84 évesre maszkírozott gyermekének kinézete, hiszen csak úgy potyogtak a könnyei, miközben elárulta, hogy fel sem ismerné a fiát ilyen idősen – majd nem győzte dicsérni Friderikusz Sándor műsorát, mivel hihetetlen élménnyel gazdagodott.

Itt lehet megtekinteni a megható pillanatokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás