promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma lehet a végén: Harry herceg és Meghan Markle szakíthatnak az aranytojást tojó tyúkkal?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix vezérét egyenesen sokkolták Harry kijelentései.

Az Express beszámolója szerint Harry herceg kissé zavarban van, miután látta a Broadway-en édesanyjáról, Dianáról szóló musicalt (Diana: The Musical), amely már landolt is a streaming-óriás, a Netflix oldalán. Hiszen Meghan Markle-nek és Harry-nek egy gigantikus összegről szóló szerződése van a szolgáltatóval, de lehetséges, hogy inább nem szeretnék azt. A lap 100 millió dolláros megállapodásról ír.

Harry lehetséges visszahőköléséről Richard Eden, a Daily Mail's újságírója nyilatkozott még korábban.

A Diana-musical amúgy a hercegné káprázatos és pusztító életmódjáról mesél a nagyközönségnek. Eden szerint van rá esély, hogy a pár felmondja ezt a megállapodást, mivel ez a darab már annyira nem tetszett nekik, a Netflix révén viszont több száz millió emberhez eljut majd világszerte. Korábban Harry A koronáról jókat mondott, a széria kifejezetten tetszett neki.

Ez a darab viszont inkább elborzasztotta. Harry és Meghan amúgy már korábban is tett rá utalást, hogy a Netflix-szel kötött megállapodásuk részben azért született, hogy megfelelő pénzbeli forrásokhoz jussanak még a családdal való szakítás ingoványos és kiszámíthatatlan idejében. Eden ezt egyfajta Fausti alkunak mondja.

Egyes újságírók és kritikusok viszont úgy tartják, hogy A korona sokkal több kárt okozott II. Erzsébetnek és a családjának, mint előtte bármi. A Diana musical-ről amúgy számtalan kritika született az elmúlt napokban, a Guardian újságírója szerint egy olyan alkotás lett, aemly tele van bizarr jelenetekkel, amelyek nem igazán teszenk jót a családnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás