promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő lesifotó készült Meghan Markle-ről - felrobbant az internet, a kép több száz millió forintot hozott valakinek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegné ismét bizonyította hatását a világra.

Pár hónappal ezelőtt a Meghan Markle és Harry herceg felkerült a világ legbefolyásosabb embereinek listájára, a The Times magazin különkiadásában ők kerültek a címlapjára is. Később a magazin címlapjára került fotó miatt kaptak hideget és meleget is a különböző médiumoktól és kommenthadseregtől, miközben egy ausztrál tévécsatornában szó szerint kinevette őket az ábrázolás bizarrsága miatt.

A műsorvezető szerint ugyanis olyan a beállítás, mintha Harry Meghan fodrásza lenne.

A hírnevüket, a világra tett befolyásukat azonban beárnyékolják a botrányok, a királyi családdal történt viharos szakítás, a rengeteg adok-kapok II. Erzsébettel. Az üzengetés pedig egy rakat alkalommal a médián keresztül folyik.

És nagyon úgy tűnik, hogy már sosem lesz vége.

Most azonban olyan történt, amely ékes bizonyítéka annak, hogy milyen erőssége lehet Meghan Markle megjelenésének, mekkora a hercegné befolyása a fogyasztói társadalomra. Harry és Meghan New Yorkban tűnt fel, és Meghan egy különleges Dior-táskát viselt, mindezt egy lesifotós vette fel. Ezt a kiegészítő amúgy Lady Dianáról nevezte el a tervezője.

A lesifotót a Dior is kitette a saját Twitter-csatornájára, és a kép nyilvánosságra kerülése után pár órával később a Dior webshopjában már nem lehetett kapni a táskából. Ezt a cég be is jelentette a honlapján.

A Dior híres kiegészítője közelebbről, az ára közel másfél millió forint:

[[cikk2]]

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás