Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Döbbenetes fotó került elő Harry hercegről, most rajta röhög a fél világ - kép

Döbbenetes fotó került elő Harry hercegről, most rajta röhög a fél világ - kép

Színes

Döbbenetes fotó került elő Harry hercegről, most rajta röhög a fél világ - kép

Színes

Promotions 19:19

Ti is azonnal arra gondoltok, amire a műsorvezető?​

Miközben botrányoktól hangos a sajtó II. Erzsébet, Meghan Markle és Harry herceg kapcsán, aközben a herceget és a hercegnét folyamatosan érik megtisztelő felkérések és elismerések is.

A napokban például Harry herceg és Meghan Markle került a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberét bemutató különkiadásának címlapjára, a fotón pedig hatalmasat nevetett az egyik ausztrál tévécsatorna reggeli műsorának műsorvezetője,

aki szerint Harry úgy áll a képen Meghan mögött, mintha a fodrásza lenne, és éppen a munkája gyümölcsét, a hercegné gyönyörű tincseit csodálná.

Meghan amúgy a képen a The Row márka ruháját viseli, amely az Olsen-ikrek által életre hívott brand. Ez is egy érdekesség, miközben az is, hogy megszólalt a Time vezérigazgatója, Edward Felsenthal, aki elmondta, hogy azért esett a párra a választásuk a címlap kapcsán, mivel az elmúlt évben számtalan fontos témát tartottak felszínen, számtalan eddig kevésbé médiafigyelmet kapó kérdést firtattak nyilvánosan.

Az álhírek terjedéséről, a félretájékoztatásról is beszéltek sokat, de az egészség megőrzése is központi témája volt nyilvános fellépéseiknek.

A fotó nemcsak a műsorban váltott ki vicces reakciókat, hanem a közösségi médiumokban is. A Twitter és a Facebook is tele volt a képet gúnyosan szemlélő hozzászólásokkal.

(via Express)

Borítókép: Profimedia