promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley brutálszexi fotóján olyan veszélyes eszközt tart a kezében, hogy azonnal tudjuk, milyen filmet fogunk megnézni az este - kép
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az szinte biztos, hogy azonnal egyre fog mindenki gondolni.

Elizabeth Hurley színésznőt a legtöbben a James Bond-filmek paródiájaként is emlegetett Austin Powers-filmekből ismerhetik, ő volt ugyanis Mike Myers oldalán az egyik leggyönyörűbb Austin Powers-lány a filmekben. Nemrégiben pedig kijött a legújabb James Bond-film, amely egyben Daniel Craig utolsó szereplése is a 007-es ügynök szerepében a filmvásznon. 

Korábban írtunk is kritikát a filmről, Daniel Craig érzelmes búcsújáról:

Mégis hogy kapcsolódik ez a két dolog egybe?

Elizabeth Hurley most meglepett mindenkit az Instagram-oldalán, hiszen egy olyan szexin veszélyes és veszélyesen dögös képet posztolt, amely után szinte biztosra vehető, hogy minden férfi azonnal tudja majd, milyen filmet fog nézni az este, mi lesz a következő videó, amit elindít. 

Valószínűleg egy James Bond-mozi, vagy éppen az Austin Powers-széria egyik darabja? De lehet, hogy megnézitek a Bájkeverőt?

A döntés a ti kezetekben van. A kép történetéhez hozzátartozik, hogy Elizabeth Hurley nem véletlen áll előttünk James Bond-lányként, ő narrálja a The Great James Bond Car Robbery podcastet, amelynek most érkezik az utolsó része, így tehát a poszt, egy promóció része.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás