Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Baukó Éva mindenkit meglepett – Erre aztán tényleg nem számítottunk!

Baukó Éva mindenkit meglepett – Erre aztán tényleg nem számítottunk!

Színes

Baukó Éva mindenkit meglepett – Erre aztán tényleg nem számítottunk!

Színes

Baranyecz János 12:12

A kommentek alapján nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy vajon miből él a botrányairól elhíresült Baukó Éva – úgy tűnik, hogy most mekaptuk erre a kérdésre az egészen meglepő választ.

A Való Világ negyedik szériájának egykori szereplője, Baukó Éva az utóbbi években leginkább a dögös képeivel, és a hatalmas botrányaival hívta fel magára az emberek figyelmét, hiszen nemrég lerántotta a leplet az RTL Klub Survivor című műsoráról, Tóth Gabinak is kegyetlenül nekiment, legutóbb pedig Havas Henrik nagy port kavaró ügyével kapcsolatban osztott meg pár kőkemény gondolatot:

Sokan egyet szoktak érteni Baukó Éva fájdalmasan őszinte véleményével, de persze vannak páran, akik folyamatosan beszólogatnak neki, és egyebek között olyan kérdésekkel támadják, hogy „mit tett le az asztalra Baukó Éva?” vagy „miből él egyáltalán Baukó Éva?” – nos, utóbbira most megkaptuk a választ, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a híresség egyik bevételi forrása a konténergyártás reklámozása, ami eléggé meglepte az embereket:

„KONTÉNERGYÁRTÁS nettó 1.400.000 Ft-tól! Szaniter WC/tusoló helyiségektől a kisebb nyaralókig építünk! Egyedi kivitelezéssel, akár komplett kávézó vagy iroda is kérhető!Design konténerek raktárról. Egyedi munkásszállások teljes kivitelezését is vállaljuk! Érdeklődni első körben nálam lehet!”

Itt lehet megtekinteni Beukó Éva posztját:

Borítókép: Baukó Éva / Profimedia