Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Baukó Éva lebuktatta az RTL Klubot – Az elejétől kezdve igaza volt?

Baukó Éva lebuktatta az RTL Klubot – Az elejétől kezdve igaza volt?

Zene, Film & Kultúra

Baukó Éva lebuktatta az RTL Klubot – Az elejétől kezdve igaza volt?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 16:56

Baukó Éva nemrég keményen nekiment az RTL Klub Survivor című műsorának, és elárulta, hogy ki fogja nyerni a versenyt – most pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy igaza lesz.

Tovább duzzad Baukó Éva és az RTL Klub botránya a Survivor című kaland-reality miatt. Az egykori Való Világ szereplő pár hete felfedte, hogy az információi szerint ki lesz a műsor győztese, majd azzal vádolta meg a kreatív producert, hogy csúnyán belenyúl a játékba – ezzel nem kis felháborodást okozva.

Baukó Éva most megint beleállt a Survivorba, ugyanis eddig szinte minden jóslata megtörtént, így könnyen lehet, hogy tényleg az az ember lesz a nyertes, akit annak idején mondott.

„Az idei Survivorben nem lehet kiesni , úgy is visszatesznek. Csak az a baj, hogy ez már nem Survivor , hanem Sírvivor”

– írta Baukó Éva, és ezzel arra utalt, hogy Zsófit is visszatették a kiesése után a műsor készítői, pont, ahogy előre megjósolta.

A következőkben feltételezett spoilerekről lesz szó a Survivorral kapcsolatban, így azok ne olvassanak tovább, akik nézik a műsort!

Az egyik kommentelő kérdésére elárulta Baukó Éva, hogy a játékostársai által nem túlzottan kedvelt, frissen visszatérő Zsófi finalista lesz, de a végén elbukik – a győztes pedig elmondása szerint nem más lesz, mint Dani.

Még egyelőre kérdéses, hogy végül igaza lesz-e Baukó Évának, de az szinte biztos, hogy az RTL Klub nem örül annak, hogy ilyen információkat terjeszt, hiszen ezzel elrontja a nézők számára a meglepetést és az izgalmakat – akár vannak előre megtervezett fordulatok a műsorban, akár nem.

Itt lehet megnézni Baukó Éva bejegyzését:

Borítókép: Baukó Éva / Profimedia