promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva mindenkit meglepett – Erre aztán tényleg nem számítottunk!
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kommentek alapján nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy vajon miből él a botrányairól elhíresült Baukó Éva – úgy tűnik, hogy most mekaptuk erre a kérdésre az egészen meglepő választ.

A Való Világ negyedik szériájának egykori szereplője, Baukó Éva az utóbbi években leginkább a dögös képeivel, és a hatalmas botrányaival hívta fel magára az emberek figyelmét, hiszen nemrég lerántotta a leplet az RTL Klub Survivor című műsoráról, Tóth Gabinak is kegyetlenül nekiment, legutóbb pedig Havas Henrik nagy port kavaró ügyével kapcsolatban osztott meg pár kőkemény gondolatot:

Sokan egyet szoktak érteni Baukó Éva fájdalmasan őszinte véleményével, de persze vannak páran, akik folyamatosan beszólogatnak neki, és egyebek között olyan kérdésekkel támadják, hogy „mit tett le az asztalra Baukó Éva?” vagy „miből él egyáltalán Baukó Éva?” – nos, utóbbira most megkaptuk a választ, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a híresség egyik bevételi forrása a konténergyártás reklámozása, ami eléggé meglepte az embereket:

„KONTÉNERGYÁRTÁS nettó 1.400.000 Ft-tól! Szaniter WC/tusoló helyiségektől a kisebb nyaralókig építünk! Egyedi kivitelezéssel, akár komplett kávézó vagy iroda is kérhető!Design konténerek raktárról. Egyedi munkásszállások teljes kivitelezését is vállaljuk! Érdeklődni első körben nálam lehet!”

Itt lehet megtekinteni Beukó Éva posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás