promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az üvöltöző izomtipró, Hulk Hogan ritkán látható felesége, a szexi Jennifer McDaniel - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pankrátor és kedvese 2010-ben házasodtak össze.

Az izomkolosszus Hulk Hogan-t Magyarországon szinte mindenki ismeri, annak ellenére, hogy nem szerepelt rengeteg mozgóképes alkotásban, és azok is jobbára limonádéba hajló, gyengéd sorozatok vagy filmek. A legismertebb talán a Villám spencer, a Karibi őrangyal, a Mr. Óvóbácsi vagy éppen a Külvárosi kommandó.

Hulk Hogan a kevés szereplés ellenére a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik ikonja volt, megkerülhetetlen figura, ha popkultúráról beszélünk. Ha egyszer találkoztál már vele a tévéképernyőn, azonnal kíváncsi lettél rá, hogy ki ez az elképesztően egyedi alak.

Ő Hulk Hogan, akinek az igazi neve valójában Terry Gene Bollea, a pankráció egyik legnagyobb csillaga, aki később megmártózott a színészkedésben is, ekkor lett a pankrációra kevésbé lelkes közönség egyik kedvenc izomtiprója is.

Az egyik legismertebb küzdelme az volt, amikor megmérkőzött Dwayne Johnson-al, azaz A sziklával.

A pankrátor 2009-ben önéletrajzi könyvet is kiadott Életem a ringen kívül címmel, amelyben rengeteg titkot is elárult az életéből, többek között beszélt megromlott házasságáról, fia autóbalesetéről és élete legrosszabb formájáról is, amikor öngyilkos szeretett volna lenni.

Hulk Hogan kétszer házasodott élete során, Linda-val, az első feleségével közel 26 évig voltak együtt, míg mostani feleségével, Jennifer McDaniel-lel 2010-ben házasodtak össze, mindössze 2 évnyi ismertség után.

Így néz ki a gyönyörű Jennifer McDaniel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás