promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két férfi betört egy játékboltba, hogy Pokémonos cuccokat lopjanak
Borítókép:  Pokémon / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon furcsa bűncselekmény rázta meg Hollandiát, ugyanis két férfi kifejezetten Pokémon termékek miatt tört be egy játékboltba.

A Pokémon izgalmas világa először 1996-ban hódította meg az embereket, azóta pedig töretlen a sikere a videójátékok, gyűjthető kártyák, sorozatok, mozifilmek és az egyéb termékek miatt, amin a különböző karakterek szerepelnek – sőt, manapság is akkora a kereslet a Pokémonos cuccok iránt, hogy elképesztően sok pénzt érnek, ez pedig megihletett két betörőt Hollandiában.

Két ismeretlen elkövető belehajtott egy fehér furgonnal egy voorburgijátékbolt kirakatába, majd elloptak pár Pokémon terméket, és menekülni kezdtek – de a rendőrség hiába érkezett meg pillanatok alatt a helyszínre, még helikopter segítségével sem sikerült elkapni a betörőket.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora kár keletkezett a bűncselekmény során, de az biztos, hogy nem kevés pénzről van szó, hiszen a tettesek nem csupán drága Pokémonos dolgokat lovasítottak meg, hanem pár LEGO is landolt a kocsijukban, ami szintén nagy értéket képvisel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás