Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Két férfi betört egy játékboltba, hogy Pokémonos cuccokat lopjanak

Két férfi betört egy játékboltba, hogy Pokémonos cuccokat lopjanak

Színes

Két férfi betört egy játékboltba, hogy Pokémonos cuccokat lopjanak

Színes

Baranyecz János 15:34

Nagyon furcsa bűncselekmény rázta meg Hollandiát, ugyanis két férfi kifejezetten Pokémon termékek miatt tört be egy játékboltba.

A Pokémon izgalmas világa először 1996-ban hódította meg az embereket, azóta pedig töretlen a sikere a videójátékok, gyűjthető kártyák, sorozatok, mozifilmek és az egyéb termékek miatt, amin a különböző karakterek szerepelnek – sőt, manapság is akkora a kereslet a Pokémonos cuccok iránt, hogy elképesztően sok pénzt érnek, ez pedig megihletett két betörőt Hollandiában.

Két ismeretlen elkövető belehajtott egy fehér furgonnal egy voorburgi játékbolt kirakatába, majd elloptak pár Pokémon terméket, és menekülni kezdtek – de a rendőrség hiába érkezett meg pillanatok alatt a helyszínre, még helikopter segítségével sem sikerült elkapni a betörőket.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora kár keletkezett a bűncselekmény során, de az biztos, hogy nem kevés pénzről van szó, hiszen a tettesek nem csupán drága Pokémonos dolgokat lovasítottak meg, hanem pár LEGO is landolt a kocsijukban, ami szintén nagy értéket képvisel.

Borítókép: Pokémon / Profimedia