promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds olyan kellemetlen helyzetbe került Denzel Washingtonnal, hogy senki se lett volna a helyében
Borítókép:  Denzel Washington és Ryan Reynolds / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds elmesélte, hogy milyen kellemetlen dolog történt vele és Denzel Washingtonnal a Védhetetlen című film forgatása alatt.

2012-ben mutatták be a Védhetetlen című akciófilmet Ryan Reynolds illetve Denzel Washington főszereplésével, és úgy tűnik hogy a Netflixnek hála a közönség újra felfedezte ezt az egészen kellemes alkotást. Ennek örömére a Deadpool sztárja most elmesélt egy izgalmas, de felettébb ciki történetet, ami a forgatás alatt esett meg.

„Egy kis érdekesség annak tiszteletére, hogy ilyen népszerű a Védhetetlen Netflixen... A forgatás második napján éppen egy bunyós jelenetet vettünk egy gyorsan hajtó, kontrollálhatatlan kocsiban, amikor lefejeltem Denzel Washington szemét. Alig tudtam abbahagyni a bocsánatkérést. Aztán a következő felvételen újra megtörtént. Csak akkor a másik szemével. Nem lett baja, mivel ő Denzel Washington. De én azóta se hevertem ki. Sose fogom”

– árulta el Ryan Reynolds.

Denzel Washington valószínűleg csak azért nem akadt ki, mert igazi profi, hiszen elég bosszantó lehetett kétszer is átélni Ryan Reynolds fájdalmas ügyetlenségét – de összességében megérte a sok szenvedés, mivel a Védhetetlen című film tényleg egész jó lett, szóval mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, ha valaki még nem látta.

Itt lehet megnézni Ryan Reynolds posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás