promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét
Borítókép:  Denzel Washington / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztár színész, Denzel Washington a koronavírus-járvány idején is bebizonyította, hogy hatalmas szíve van, mivel mindent félretéve segített egy hajléktalan férfin.

A Kiképzés és a Philadelphia - Az érinthetetlen sztárját, Denzel Washingtont szinte senkinek sem kell bemutatni, hiszen rengeteg fantasztikus filmmel ajándékozta meg közel 40 év alatt a közönséget. A legnagyobb, és legsikeresebb színészek között tartják számon, a TMZ információi alapján pedig nem csupán remek művész, de csodálatos ember is.

Denzel Washington éppen Kaliforniában kocsikázott, mikor arra lett figyelmes, hogy a sebesen cikázó autók között, a forgalom kellős közepén botorkál egy hajléktalannak tűnő férfi. Látszódott rajta, hogy valami nincs rendben, és mivel balesetveszélyesen közlekedett, így nem csupán magára, de másokra is nagy veszélyt jelentett.

Ezért Denzel fogta magát, és maszkkal az arcán kiszállt a kocsijából, hogy szépen lekísérje a hajléktalant a forgalmas útról.

Értesítették a rendőrséget, Denzel Washington pedig végig ott maradt a zavart férfival, és nyugtatta őt. Egészen az igazoltatásig vele volt, pedig ő nem is tudta, hogy egy igazi világsztár mentette meg az életét. Ebből is látszik, hogy aranyból van a színész szíve, és nem hiába ő A Védelmező.

Az esetről felvétel is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás