Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi végre kimondta: „Egy pár vagyunk”

Tóth Andi végre kimondta: „Egy pár vagyunk”

Színes

Tóth Andi végre kimondta: „Egy pár vagyunk”

Színes

Promotions 20:40

Tóth Andi bevallotta, mi van közte és Andrei Mangra között.

Tóth Andi és Andrei Mangra szombat esti táncos produkciója nemcsak a Dancing with the Stars 2. évada első élő showjának legjobbja, de a műsor egyik legkiemelkedőbb performansza volt, nemis csoda, hogy könnyedén továbbjutottak.

Már hetek óta terjed a pletyka, hogy a fiatal énekesnő és sármos partnere között talán több van, mint munkakapcsolat, és ezt a fiatalok nem tagadják. Andi és Andrei nemrég a TV2 reggeli műsorában beszéltek arról, hogy szoros barátság alakult ki köztük a próbák alatt.

A Bors azonban az első élő adás közben megkérdezte őket, hogy pontosan mi van köztük, és Andi nem is titkolta tovább a dolgot, végre kimondta:

„Sokan mondják azt, hogy Andreijel megjátsszuk magunkat, hogy ilyen jóban vagyunk, pedig a köztünk lévő szikra teljesen őszinte. Két hónapja szinte minden időnket együtt töltjük, több van köztünk, mint munkakapcsolat. Egy pár vagyunk, a szónak abban az értelmében, hogy erős kötelék, barátság alakult ki közöttünk. A fegyelmet, amit láttak a nézők rajtam, neki köszönhetem”

Hogy később aztán valóban szerelem szövődik-e a csinos énekesnő és mentora között, az kiderül; mindenesetre sokan mondják róluk, hogy szép pár lennének.

Borítókép: TV2 Play