promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Robert Downey Jr. ritkán látható felesége, a gyönyörű Susan Downey - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasember felesége egy igazi bombázó.

Robert Downey Jr. hasonlóan a zseniális Harrison Fordhoz, a filmtörténelem sokszoros szuperhőse, ugyanis ő Tony Star, és ő Sherlock Holmes is. Az angol detektív modernkori feldolgozása pedig szinte egy szuperhősfilm.

De a színész élete során eljátszotta többek között a világ egyik leghíresebb komikusát, a csodálatos Charlie Chaplint is a filmvásznon.

Mostanában pedig egy igazán kreatív projektben vesz részt feleségével, Susan Downey-val, akivel a Netflixen futó Sweeth Tooth: Az agancsos fiú producereiként tevékenykednek.

Susan Downey, leánykori nevén Susan Levine amerikai producer, férjével pedig egy közös vállalkozást is alapítottak Team Downey néven. Később pedig ezen vállalkozás szárnyai alatt készítették el A bíró című 2014-es filmet, amely az utóbbi évek egyik legjobb drámája lett, olyan nevekkel a főszerepben, mint Robert Downey Jr., Billy Bob Thornton vagy éppen Robert Duvall.

Robert Downey több interjúban is elmondta, hogy felesége mentette meg az életét, terelte őt jó útra a korábbi tévutak helyett. Köztudott ugyanis, hogy a színész komoly alkohol- és drogproblémákkal küzdött a kilencvenes évektől. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás