Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dua Lipa csúnyán ellopta Palvin Barbi stílusát? – Ebből cicaharc lesz!

Dua Lipa csúnyán ellopta Palvin Barbi stílusát? – Ebből cicaharc lesz!

Színes

Dua Lipa csúnyán ellopta Palvin Barbi stílusát? – Ebből cicaharc lesz!

Színes

Promotions 14:14

Dua Lipa áttetsző fehér ruhát vett fel, ami pontosan olyan, mint amit Palvin Barbi viselt feketében a New York-i divathéten.

Világhírű modellünk, Palvin Barbi nemrég mindenkit elkápráztatott a New York-i divathéten a szépségével, hiszen volt, hogy egy szinte teljesen áttetsző, fekete ruhadarabban jelent meg, így megcsodálhattuk a tökéletes testét – nem meglepő, hogy az erről készült fotók már több mint 1 millió kedvelést kaptak Instagramon, szóval elég nagy hatással volt az emberekre a manöken megjelenése.

Úgy látszik, hogy Dua Lipa is kedvet kapott a Palvin Barbi által viselt LaQuan Smith ruhához, ugyanis gyakorlatilag ugyanazt vette fel egy eseményre, csak ő fehérben – és ez ugyan lehet, hogy csak a véletlen műve, vagy esetleg mindketten jóban vannak a tervezővel, de az biztos, hogy már kevesebbért is robbant ki mocskos cicaharc a divatvilágban.

Természetesen mindketten csodásan néznek ki, szóval még ha össze is kapnak esetleg ezen, a közönség mindenképp jól járt, hiszen láthattuk őket egy ilyen brutálszexi ruhában – sőt, még az is lehet, hogy ezzel másoknak is meghozták a kedvüket ahhoz, hogy bevállaljanak egy hasonlóan áttetsző ruhakölteményt.

Itt lehet megnézni Palvin Barbit fekete LaQuan Smith darabban:

Itt pedig Dua Lipát fehérben:

Borítókép: Palvin Barbi / Profimedia