promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa nyilvános helyen vetkőzött félmeztelenre, hogy az egész város megcsodálhassa a melleit – videó
Borítókép:  Dua Lipa / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa az Yves Saint Laurent reklámja kedvéért meztelenkedett nyilvános helyen, hogy ezzel mutassa, mennyire jó érzés szabadnak lenni.

Mondhatjuk, hogy Dua Lipa szekere elég jól megy manapság, hiszen nemrég Grammy-díjat nyert a Future Nostalgia című lemezéért, és folyamatosan ontja magából a sikeresebbnél sikeresebb slágereket, miközben rajongók millióit hódítja meg.

A szexi énekesnő mindig tudja, hogy mi kell a népnek, és még a pucérkodástól sem riad meg, ha arról van szó – most pedig pont úgy jött ki a lépés, hogy le kellett dobnia magáról pár ruhadarabot.

Dua Lipa az Yves Saint Laurent új kampányvideójában szerepel, ahol úgy reklámozza a világmárka parfümjeit, hogy felmegy egy épület tetejére és félmeztelenre vetkőzik.

Ezzel nem csupán azt mutatta meg, hogy milyen jó érzés igazán szabadnak lenni, de még a melleit is felfedte az egész városnak, szóval biztosan akadtak olyan szomszédok, akiknek hatalmas boldogságot okozott a látvány.

Dua Lipa nem csupán a vadító reklámot osztotta meg követőivel, de olyan képeket is rakott ki magáról, amiken melltartó nélkül szerepel, szóval rendesen feltüzelte az embereket, és ez abból is látszik, hogy a fotókat már több mint 1,4 millióan kedvelték, ráadásul a videó is átlépte már a milliós megtekintést.

Itt lehet megnézni Dua Lipa dögös posztjait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás