promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Bódi Csabi csúcsmodern otthonának csodálatos kertje, le fog esni az állad is - videó
Borítókép:  TV2/screenshot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 Mokka című műsora jelenkezett be az énekes gyönyörű kertjéből.

Elképesztően csodás élményben lehetett részük azoknak, akik a Mokka adásában látták ezt a röpke hétperces kis riportot, amelynek keretében Bódi Margó és Bódi guszti fia, Bódi Csabi körbevezette a TV2 riporterét otthona csodálatos kertjében.

A riportból többek között az is kiderült, hogy az új ház minden szegletét a sztár felesége álmodta meg, az énekes pedig valóra váltotta az álmát.

A kellemes hangulatú videó azzal kezdődik, ahogy Csaba fia, Rómeó elindul az iskolába. Majd az énekes sorra mutatja be a kert apró látványosságait, az egzotikus növényektől kezdve a kerti grillezőn át egészen egy gigantikus nagyságú falfestményig mindent. A festmény amúgy az úgynevezett James Bond-szigetet ábrázolja, a videóból pedig azt is megtudhatjátok, hogy miért pont ezt festették fel a kertben a falra.

A kert 2016 óta szépül.

Az énekest a sok jókívánság mellett többen nagyképűnek és hencegőnek nevezték, ám ő a Blikknek az esettel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta, kétszínűség lenne takargatni azt, ahogyan élnek, hiszen soha nem loptak vagy hazudtak, hanem keményen megdolgoztak azért, amijük van.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás