promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy újabb tanár, aki a szexiparban találta meg a kitörés lehetőségét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Éhbérért dolgozott a suliban a Fülöp-szigeteki lány, most az OnlyFans egyik sztárja.

A 21 éves Maeurn Smiles tanárként kezdett el dolgozni a Fülöp-szigeteken, de aztán nem futott be hosszú karriert az oktatásban. Helyette modell lett az OnlyFans erotikus tartalmakat közvetítő oldalon, hogy támogatni tudja a családját.

Maeurn 2019-ben ismerkedett meg az OnlyFans lehetőségeivel, és akkor még angolt tanított egy suliban, 1 dolláros órabérért. Ebből kellett volna megélnie a szüleivel és két testvérével, ami persze nem mindig sikerült, gyakran éheztek, illetve napokig halon és rizsen éltek.

Pedig az apja az építőiparban dolgozik, az anyja pedig takarítónő, de a három fizetésből sem voltak képesek biztonsággal fenntartani magukat. Maeurn így kénytelen volt a sarkára állni, felhagyott a tanítással, és így most már az egész családja jólétben él.

Az utóbbi időkben vakációzásra is telt nekik, jártak Indonéziában, Thaiföldön és Malajziában. A lány ráadásul a testvérei iskoláztatását is fizetni tudja. Most éppen egy új házra gyűjtenek, már meg is tervezték a három hálószobás, úszómedencés épületet.

Maeurn 166 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, és persze rengetegen kíváncsiak az OnlyFans oldalra kitett erotikus anyagaira is. Több százezer dollárt keres velük évente, ezért nem kérdés, hogy nem bánta meg a váltást.

„Kemény dolog volt felnőni, hamar tudatosult bennem, hogy milyen nehéz a pénzkereset. Emlékszem, hogy gyakran éheztem, a szüleim pedig rendszeresen kértek pénzt és ételt a szomszédoktól. A házunk lényegében egy fából készült kunyhó volt”

– emlékezett vissza a szépség a keserves kezdetekre. Már 8 éves korában rábízták a testvéreit, ő vigyázott rájuk, amíg a szüleik dolgoztak. 18 évesen aztán tanár lett, de az ott kapott fizetés nem húzta ki őket a csávából.

Az OnlyFans nyújtotta lehetőséggel nem sok vesztenivalója volt. Bevallása szerint még élvezetesnek is találja a magamutogatást, valamint a pénz nyújtotta szabadságot és függetlenséget. A szüleim sem bánják, amiért a testével jutott kisebbfajta vagyonhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás