Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Britney Spearsnek nyoma veszett - Az énekesnő rajongói teljesen ledöbbentek

Britney Spearsnek nyoma veszett - Az énekesnő rajongói teljesen ledöbbentek

Színes

Britney Spearsnek nyoma veszett - Az énekesnő rajongói teljesen ledöbbentek

Színes

Promotions 08:08

Több éven át tartó küzdelem után Britney Spears végre szabad lett, ugyanis apja lemondott a felügyeletéről. Az énekesnőt gyorsan el is jegyezte szerelme, másnap pedig nyoma veszett. 

Persze nem szó szerint kell érteni, hiszen Britney csak az Instagram-oldalát függesztette fel, bár ez is nagy pánikot keltett rajongói számára. Az énekesnőt néhány napja jegyezte el szerelme, Sam Asghari, miután Jamie Spears végre lemondott a felügyeletéről. Nem is csoda, hogy a 2000-es évek sztárja rögtön dobta a közösségi médiát, és egy kicsit szeretne elvonulni párjával romantikázni. 

 Twitteren közölte, hogy egy időre otthagyja a közösségi médiát, hozzátéve, hogy senki se aggódjon, mert hamarosan visszatér.

Spearst 13 évvel ezelőtt helyezték gondnoki felügyelet alá idegösszeomlása után. Helyette mindenben az apja döntött, az énekesnő nem rendelkezhetett saját vagyonával, nem mozoghatott szabadon, sőt, a gondnokság szabályai szerint nem házasodhatott, és nem vállalhatott újabb gyereket sem. Szerencsére ez most már megváltozott.

Britney-ék egyébként nem sietnek azzal, hogy összeházasodjanak, egyelőre megelégedtek azzal, hogy elkötelezték magukat egymás mellett: a TMZ szerint még csak ki sem ejtették az "esküvő" szót a barátaik előtt.

Borítókép: Profimedia