promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears felszabadult, és már mellbimbót is villant a követőknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Britney Spears szexinek akarja érezni magát, szóval villantós fotókkal lepte meg a rajongóit. 

Az énekesnő körül nem rég robbant bombaként a hír, aminek az állt a középpontjában, hogy milyen katasztrofálisan bánik vele az édesapja. Jamie Spears még 2007-ben kapta meg a gyámságot Britney fölött, miután a sztár összeomlott.

A gondnoksági ügye meghallgatásán az énekesnő meghökkentő őszinteséggel beszélt arról, hogy az apja miként tette tönkre az életét a hosszú évek során. Britney például csak maréknyit költhetett a saját pénzéből, és az esetek többségében a magánügyi kérdésekbe se volt beleszólása.

A sztár mellett olyanok álltak ki, mint Mariah Carey, Halsey, vagy Justin Timberlake, és persze ott voltak a rajongók is, akik frusztráltabbak, mint valaha.

Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon Brenda Penny bíró július 14-én végre engedélyezte, hogy az énekesnő saját maga választhassa meg ügyvédjét. Spearsnek Mathew Rosengartra esett a választása, aki azonnal turbó fokozatra kapcsolt, és felszólította az apát, hogy mondjon le a lánya felügyeleti jogáról.

Britney érzi a szabadságot a levegőben, mert korábban például még arról sem dönthetett, hogy milyen tartalmakat tesz ki az Instagramra. Az énekesnő rögtön olyan képekkel kezdett, amik fülledten erotikusak – az egyiknél még a mellbimbókat is ki kellett takarni, hogy az Instagram nehogy letiltsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás