promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus szerint senki sem partizhat addig az USA-ban, amíg Britney Spears nem szabad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miley Cyrus Britney Spears „felszabadításáért” énekelt.​

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Framing Britney Spears című dokumentumfilm bemutatása óta az egész világon tombol a #FreeBritney mozgalom, amely révén a rajongók azt szeretnék elérni, hogy a 39 éves popsztár végre felszabadulhasson apja gondnoksága alól, aki Britney első, 2008-as lelki összeomlása óta a nő ügyvédjével karöltve gyámkodik az énekesnő fölött – Birtney viszont azt szeretné, ha egy vagyonkezelő foglalkozna a pénzével.

Az ügy nemcsak a rajongókat rázta meg szerte a világon, hanem a szakmabelieket is.

Miley Cyrus például hétvégi, Las Vegas-i koncertjén adott hangot annak, hogy támogatja kollégája és barátnője önállósodási szándékát.

Az énekes-dalszerző a 2009-es Party in the U.S.A. című gigaslágerét adta elő épp, ám a dal végén kicserélte a dalszövegben Jay-Z nevét Britney-re, és azt kiabálta a színpadon, hogy „Szabadságot Britney-nek!,” így hívva fel a figyelmet énekestársára, aki jelenleg is apja gyámsága alatt áll.

Cyrusról már régóta tudni, hogy barátságban van Spearsszel, aki még a 2013-as Bangerz című albumának munkálataiba is besegített.  

A közelmúltban Britney egyébként ismét felszólalt apja, Jamie Spears és a folyamatban lévő jogi gyámsága ellen, részletezve a tőle elszenvedett évek óta tartó bántalmazást, amely megakadályozta őt a normális életében.

Itt tekinthetitek meg Miley Cyrus Las Vegas-i koncertjének részletét, amelyben Britney-ért énekel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás