Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Miley Cyrus ezentúl csak lányokkal kavar – azt is elárulta, hogy miért

Miley Cyrus ezentúl csak lányokkal kavar – azt is elárulta, hogy miért

Színes

Miley Cyrus ezentúl csak lányokkal kavar – azt is elárulta, hogy miért

Színes

Baranyecz János - 2021.01.20. 18:18

Úgy néz ki, hogy Miley Cyrus végleg eldöntötte, milyen nemű emberekkel akar randizni, bár az indoklása kimondottan furcsa.

Miley Cyrus rengeteget változott Hannah Montana óta, és ez nem véletlen, hiszen szándékosan, hatalmas erővel próbálta levakarni magáról a kislányos imidzsét, aminek számtalan balhé lett az eredménye. Elvileg már lenyugodott, megbarátkozott önmagával, most pedig meglepő őszinteséggel beszél mindenről, akár a szexualitásáról is – így többek között az is kiderült, hogy hiába vallja magát pánszexuálisnak, ezentúl csak lányokkal fog kavarni.

„Sokkal logikusabb, hogy ezentúl nővel alakítsak ki kapcsolatot, mert nem frusztrál majd például az a furcsa társadalmi elvárás, hogy melyik félnek kellene fizetnie, és a többi hasonló berögződés”

– idézi Miley Cyrust a 24.

Természetesen nincs semmi baj az énekesnő szexuális preferenciájával, csupán az indoklás furcsa, mivel ezek alapján szinte csak azért fordít hátat a férfiaknak, mert nem akarja, hogy például egy étteremben az legyen a téma, hogy ki állja a cechet. Mondjuk ez talán egy fokkal elfogadhatóbb ok, mint Miley Cyrus előző kijelentése, mely szerint a mellek szebbek, mint a herék.

Borítókép: Miley Cyrus / VALERIE MACON / AFP