Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyászol Adam Sandler: „Életem legnagyobb nevetései vele voltak”

Gyászol Adam Sandler: „Életem legnagyobb nevetései vele voltak”

Színes

Gyászol Adam Sandler: „Életem legnagyobb nevetései vele voltak”

Színes

Baranyecz János 12:52

Elhunyt Hollywood egyik legviccesebb komikusa, Norm Macdonald, akit Adam Sandler és az egész szakma gyászol.

Nemrég szörnyű hír rázta meg a filmvilágot, ugyanis szeptember 14-én, 61 éves korában meghalt Norm Macdonald, minden idők egyik legkülönlegesebb, leghumorosabb embere. A komikus 9 évig küzdött a rákkal, a csatáját pedig nem csupán kollégái, hanem barátai és családja előtt is titkolta, nehogy emiatt másképp nézzenek rá.

Norm Macdonald rengeteg humoristára és színészre volt nagy hatással az utóbbi évtizedekben, az egész szakma imádta őt. A magyar közönség leginkább az 1998-as Bérbosszú Bt.-ből, vagy a 2000-ben bemutatott Kutyaütők című vígjátékból ismerheti, de feltűnt a Billy Madison – A dilidiákban is Adam Sandler oldalán, aki egy igazán megható üzenettel búcsúzott egykori barátjától.

„Mindannyian szerettük Normot. Életem legnagyobb nevetései vele voltak. A legbátrabb, legviccesebb, legkülönlegesebb ember, akit ismertünk. Egy elképesztő édesapa. Egy nagyszerű barát. Egy legenda. Szeretlek, haver”

– írta Adam Sandler.

Az biztos, hogy Norm Macdonald már most hatalmas űrt hagyott maga után, hiszen valóban nem volt hozzá fogható komikus ezen a bolygón – és valószínűleg már nem is lesz, hiszen az ő zsenialitását nem lehet utánozni.

Itt lehet megtekinteni Adam Sandler posztját:

Borítókép: Adam Sandler / Profimedia