promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően vagány fotóval ünnepelt Majka, amit muszáj látnod
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka kicsattan a boldogságtól, hogy tarol a Sztárban sztár leszek! a TV2-őn.

Majkának és Curtisnek már nincsen sok a nyári fellépésekből, aztán október végén indulhat végre az úgynevezett Swing-turné, amire már nagyon régóta készülnek. A fellépések alatt a zenekar 13 fúvóssal és 12 táncossal egészül ki, amivel a csapat valószínűleg fergeteges hangulatot fog csinálni mindenhol.

A rapper ott ül a zsűriben a Sztárban sztár leszek! adásaiban, ami ismét csúcsnézettséget tudott hozni a TV2-nek.

A 35. héthez hasonlóan, előző héten is (szeptember 6-12.), a Sztárban Sztár leszek! végzett a nézettségi toplisták élén mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). A vasárnap esti adás átlagos nézőszáma (AMR) 963 ezer fő a teljes lakosság körében, amihez 23,1%-os közönségarány társul. A 18-59 évesek esetében 23,2%, míg a 18-49 év közöttieknél 23,8%-os közönségarány mérhető.

Majka persze nem elemezte az adatokat, inkább csak kicsattant a boldogságtól, hogy ismét ők lettek a legnézettebbek, amit azzal ünnepelte meg, hogy egy nagyon vagány csapatfotót töltött fel az Instagramjára.

A szintén a zsűriben szereplő Tóth Gabinak közben nem voltak túl jó napjai, mivel a kommentelők folyamatosan támadták valamiért, és az egyikük túl messzire is ment.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás