promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez bugyiját megtalálod a képen? Több millió ember ezt keresi már a hétvége óta, de egyelőre nincs meg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon elbújt, szinte nem is létezik.

Az idei MTV VMA Díjátadón a sztárok és sztárpárjaik megint nagyon kitetttek magukért vasárnap este az Egyesült Államokban. Az esemény a zenészek Oscar-díja, amely hasonló, óriáis médiaesemény, mint a filmes csúcsdíj-átadó, amikor az évben egyszer mindenki meg akarja mutatni jóképűségét vagy éppen oltári szexiségét, hogy hova jutott egy év alatt. Mennyire gyúrta ki magát, vagy éppen, mennyire lett sokkal tökéletesebb az alakja.

Jennifer Lopez pedig úgy tűnik, hogy mostanában majd kicsattan a boldogságtól. Ez a felszabadultság pedig az öltözködésében is meglátszik. Összejött régi-új pasijával, Ben Affleckkel, nemrégiben pedig zseniális lesifotók is készültek róluk.

A díjátadón nemcsak Jennifer Lopez vett fel nagyon villantós ruhát, Rita Ora és Madonna is elképesztően kivetkőzött magából. Az egyik legnagyobb meghökkenést azonban mégis Megan Fox okozta. A modell úgy öltözött fel, hogy azzal a lendülettel le is vetkőzött, szinte meztelen volt a vörösszőnyegen.

A kérdés azonban most az, hogy megtaláljátok-e a bugyit Jennifer Lopezen? Lehet, hogy nem fog sikerülni, mivel nagyon úgy tűnik, hogy nem vett fel.

De itt van még egy fotó, hátha valaki rábukkan:

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás