promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl messzire ment? Megan Fox átlátszó ruhát vett fel, mindenki a lába közét bámulta egy érdekes dolog miatt - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotót posztolt a modell.

Megan Fox sosem arról volt híres, hogy ne vállalna be brutálszexi ruhákat, amelyben minden rajongója megcsodálhatja tökéletes alakját. Most mégis kicsit úgy érezzük, hogy az eddigieknél is áttetszőbb ruhát vett fel, szinte mezítelen valójában állt előttünk. Az Instagram-on megjelent fotó rengeteg jókívánságot, rajongást és szívecskét szebelt be a lelkes rangóktól.

Megan Fox amúgy barátjával, a poppunkerré transzformálódott sztárral, Machine Gun Kellyvel jelent meg a vörösszőnyegen az MTV Video Music Awards-on. Az énekes talpig vörösbe burkolózott a gyönyörű modell mellett,

így pedig elképesztően jól kiegészítették egymást. Ha tovább lapoztok a képeken, látszik, hogy a bugyi imitációként viselkedő kiegészítő szinte vonzza a tekintetet, annyira csillog, így nem csoda, hogy mindenki azonnal ezt szúrta ki a képeken. És ez nem lesifotó, ezeket Megan Fox töltötte fel magáról.

Megan Foxnak amúgy nem ez az első merész képe új párjával. Korábban olyan közös képpel jelentek meg, ahol a modell látványosan nem viselt melltartót, de közös klipjük is volt, amelyben elképesztően intim dolgok peregnek le a szemünk előtt a képkockákon:

De nemcsak Megan Fox tárulkozott ki jobban a közösségi média felületeken, hanem volt férje, Brian Austin Green is, aki közben összejött az amerikai Dancing with The Stars egyik évadjának győztesével, az ausztrál Sharna Burgess-szel.

Az ő fotóik is elképesztően merészek:

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás