promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva nyilvánosan kért segítséget – Komoly problémával küzd!
Borítókép:  Horváth Éva / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég született meg Horváth Éva második gyermeke, de sajnos felmerült egy olyan gond, ami miatt a követőitől kellett tanácsot kérnie.

Horváth Éva már türelmetlenül várta, hogy újra édesanya legyen, ezért természetesen nagyon boldog volt, mikor megérkezett Alex nevű babája. A pici hírét a rajongók is kitörő lelkesedéssel fogadták, és az egykori szépségkirálynővel együtt örültek, de most úgy tűnik, hogy Horváth Éva problémába ütközött, amit csak a közönséggel együtt tud megoldani.

„Az éjszakáink nem egyszerűek. Alexnek sokat fáj a hasa :( nagyon rossz , hogy nem igazán tudok rajta segíteni, pedig egy csomó mindent bevetettem. Amit ilyenkor a legjobban szeret, ha a vállamra fektetem és zombiként rójuk a köröket a szobában. Szaz szónak is egy a vége hasfájásra mi vált be Nektek ?”

– kérte követői segítségét Horváth Éva.

Természetesen pillanatok alatt rengeteg jótanács érkezett a témával kapcsolatban, így hasfájásra való lehetséges megoldásként felmerült a tornásztatás, diéta, meggymag párna, egyes csodaszirupok, illetve a türelem, meg persze a kitartás is – Horváth Éva pedig reménykedhet benne, hogy valamelyik majd segít a pici Alex baján, hiszen így egyikük se nagyon tud aludni éjszakánként.

Itt lehet megtekinteni Horváth Éva posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás