Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jennifer Lawrence terhes: első gyermekét várja Az éhezők viadala sztárja!

Jennifer Lawrence terhes: első gyermekét várja Az éhezők viadala sztárja!

Színes

Jennifer Lawrence terhes: első gyermekét várja Az éhezők viadala sztárja!

Színes

Baranyecz János 08:08

Hatalmas örömhírt kaptak Az éhezők viadala-szériából ismert Jennifer Lawrence rajongói, ugyanis első gyermekével terhes a színésznő.

Az X-Men-filmek, Az éhezők viadala-széria, Napos oldal, Vörös veréb és az Utazók Oscar-díjas sztárja, Jennifer Lawrence híres a bohókás, idétlen, közvetlen stílusáról, amivel az egész világot az ujja köré csavarta pár évvel ezelőtt. A színésznő az utóbbi időszakban sajnos nem volt túl aktív, de most kiderült, hogy ez miért lehetett.

Jennifer Lawrence valószínűleg a családalapításon dolgozott, ugyanis megerősítésre kerültek a pletykák, amik szerint első gyermekét várja férjétől, Cooke Maroney-től, akivel 2018-ban ismerkedtek meg, majd egy évvel később házasodtak össze.

Egyelőre még sem a születendő baba nemét, se a nevét nem árulták el, de az biztos, hogy kicsattannak a boldogságtól, hiszen hatalmas dolog ez az életükben – ráadásul állítólag Jannifer Lawrence már évek óta szeretett volna végre édesanya lenni, amire ha minden jól megy, már nem is kell sokat várnia.

Érdekes az időzítés, ugyanis pont tegnap jött ki Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio közös filmjének, a Ne nézz fel!-nek az előzetese, amiben a világvégére próbálják figyelmeztetni az embereket, de nem igazán veszik őket komolyan:

Borítókép: Jennifer Lawrence / Profimedia