promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka nyilvánosan üzent Schobert Norbinak – Emberek ezrei könnyezték meg!
Borítókép:  Rubint Réka / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma van Schobert Norbiék 19. házassági évfordulója, ezért egy igazán megható üzenetet posztolt éppen lábadozó szerelméről Rubint Réka.

Múlt héten rengeteg embert elszomorított a hír, hogy Schobert Norbi rosszul lett, összeesett, és kórházba kellett szállítani. A hírességnek enyhe lefolyású stroke-ja volt, de szerencsére nem történt komoly baj – viszont elhatározta, hogy mostantól kezdve kerülni fogja a stresszt, mivel nyugalomra van szüksége.

Felesége, Rubint Réka rettenetesen aggódott érte, hiszen nagyon szeretik egymást, ráadásul pontosan ma ünneplik a 19. házassági évfordulójukat, ennek okán egy igazán szívszorító posztot rakott ki.

„20évvel ezelőtt 1hònap udvarlás és 10nap együttélés után megkérdezted tőlem: »Elkísérsz-e egy életen át?« Én azt feleltem : IGEN
9 hònap múlva a feleséged lettem! Épp 19 évvel ezelőtt. Azt, hogy mennyire Szeretlek, Féltelek és mennyire Te jelented nekem a Mindent … arra nincsenek szavak! Te vagy a másik felem. A részem. A szerelmem. A társam. Az örömöm. A fájdalmam. A mindenem.
1 héttel ezelőtt kétségbeesve könyörgött a lelkem Érted! Hogy ne történjen semmi baj … hogy 30-40èv múlva is Hozzád bújva tudjam elmondani azt, hogy Te jelented a Mindent! Boldog 19.házassági èvfordulòt Szerelmem!”

– írta Rubint Réka.

A visszajelzések alapján sokan könnyekig hatódtak Rubint Réka sorait olvasva, hiszen az írásából átjön, hogy tényleg nagyon fontos neki Schobert Norbi, és igazán szerelmesek egymásba – az ehhez hasonló megterhelő időszakok pedig csak jobban összekovácsolják őket.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka megható posztját, amit többek között Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra, illetve a Barátok közt egykori sztárja, Som-Balogh Edina is kedvelt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás